Iegūt karsētie var karaļa apmulsums, bet nav meli par to. Darba devēji zina, ka cilvēki ir bieži ļaut aiziet citu iemeslu dēļ, nevis veiktspēju, atbilst nevis meshing ar uzņēmuma kultūru vai kam ir priekšnieks, kas tikko jums nepatika. Tomēr, ja tu melo par to un savu bosu atklāj jūsu maldināšanu, viņš vai viņa var sākt vaicājums jūsu godīgums un integritāte. Tas noved pie spekulācijas par to, kas noveda pie jūsu izbeigšanu no iepriekšējā firma un atvērt Pandoras lādi.

Daži darba kandidātus mēģināt nozvejas acs darbā menedžeri polsterējums to atsākot, ar prasmēm, kas izskatās pārsteidzošs, bet nekad pāriet apkalpes komplektēšanas darbā. Teikt, jūs esat piemērot uzņēmumam, kas izmanto Microsoft Dynamics, kā arī sarakstu skillability, ka, bet tikai, lai sevi izskatās labāk pievienot Oracle iespējas. Kurš jebkad zinās? Ikvienam būs gadījumā, ja biroja pārejām un Oracle un jūs esat aicināti palīdzēt ar mācību iniciatīvai. Kad jūsu vadītājs atklāj izpušķot savu programmatūru prasmes, tas notiek, ātrie kredīti lai viņam vai viņai vaicājuma jebkas cits apliecinātu prasmes. Tas var būt vilinoši izgudrot dzimtā adresi, lai palielinātu jūsu izredzes, kam aicināti uz interviju darbam ir tālu no pilsētas. Bet, ja biznesa uzņēmums vēlas laika tabula sapulces īsā laikā, jums būs grūti jācīnās, lai nokļūtu tur.

Savu CV, kas dodas uz piepildīta ar norādēm par to, kur jūs dzīvojat, pievienojot jūsu pašreizējā darba devēja atrašanās vietas. Bottom line: tas ir pārliecināts, lai pop veic un kad jūsu boss uzzina, ka jūs izvilka vilnas pār viņa vai viņas acis, situācija varētu būt neērts. Vismaz, visticamāk ignorēt to vadošo lomu vai akcijas, uzskata par godīgumu tiek uzskatīta par atslēgu pārvaldības iezīme.

0 Comments

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *