Ikviens vēlas dot labu ietekmi, kad viņi sāk jaunu tiesneša palīgs darbi un juridisko sekretārs darbi. Jūs meklējat “Wow” jūsu priekšniekiem agri. Kas var push jūs brīvprātīgi projektam, jūs nezināt, ko jūs varētu visu laika periodu, jūs neesat pārliecināts, ka jūs atbilstat. Vai arī jūs varat justies kā jūs vienkārši nevar teikt “nē” kad jautāju.

Labāk ieskaidrot savu bosu un asociētajos uzņēmumos, pārņem reāla darba slodzi, darot augstu darba kvalitāti un stingri laika ierobežojumi. Jūs iegūsiet vārdu kā uzticams darbinieks, ne indivīds, kurš padara lielas sola un nespēj dot. Kamēr jums nav meklējat sev overextend, piesargieties, lai nejauši uzduramies kā shirker vai nu. Var būt reizes būtu nezināt, kāds jūs gribētu precizēt vai padomu, vai jūs esat slimas ar uzdevumiem. Nebaidieties lūgt palīdzību.

Panākumi, lai juridisko palīdzību ekspertu uzstādīšana obligāta, lai jūsu komanda un jūsu priekšniekiem. Domājiet par to šī veida: kopumā komanda vēlas grupu, lai būtu veiksmīga, un esam tikai uzlabojot nejaušība, pieprasot palīdzību. Bet ir domīgs un uzmanīgs: izdarīt piezīmes no risinājumiem, kā veids, lai nedublētu savus jautājumus, un pārbaudiet, lai lasīt augšu uz tēmu, uzlabot, tāpēc jūsu jautājumiem nav vienkāršots. Ja jūs esat atgriezušies pēc laiku prom no nozares, lietas var būt mainīta. Savas prasmes, kas gūta gados karjeru var sniegt svaigas atziņas savai komandai, lai justies brīvi sniegt savas domas, bet papildus pieņemt lietas attīstās.

Tehnoloģija ir mainījusi cik, kad un dažreiz kāpēc mēs sazināmies. Noteikumu izmaiņas un uzņēmumiem jānodrošina, ka tie atbilst. Pieņemt jaunus veidus, kā to lietas savā ienākumu vietā reputāciju kā vecā kopēju un fiksēto atpakaļ.

0 Comments

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *